sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Viimeisimmät näyttelykuulumiset

Nyt kun kalenteriin tuli vapaata sattuneesta syystä, voisin tännekin puolelle päivittää kuulumiset. Kotkan jälkeen ERI putki jatkui Suomen näyttelyissä Riihimäellä x2, Helsingissä, Porvoossa ja Messareissa. Porvoossa Isla ylsi lisäksi hienosti PN4 sijaan.

Koska Suomesta oltiin saatu 2019 vuoden aikana kaksi Cacibia, oli tietenkin kova nälkä lähteä haalimaan niitä lisää rajojen takaa - alkaen Virosta marraskuussa. Lauantaina suomalaisella tuomarilla Isla oli PN3, joten joudumme jälleen taas jännittämään sunnuntaihin. Mutta mikäs siinä jännitellessä, koska liettualainen tuomari tykkäsi Islasta kovin. Isla oli upeasti ROP ja saatiin se mitä lähdettiin hakemaan eli kolmas Cacib. Myös kaverin koirat pärjäsi molemmat hienosti, täydellinen keikka täytyy myöntää.

Isla sai ensimmäisen Cacibin 31.3.2019 jonka vuoksi jäimme odottamaan vuoden täyttymistä. Olimme jo katselleet, että Liettuan Moletaissa olisi toukokuussa 2020 näyttelyt ja olimme jo saaneet hienon porukan kasaan ja varauksetkin tehtyä. Kun ilmoittautumisen ensimmäinen aalto lähestyi, oli korona tilanne lähtenyt pahaan suuntaan. Tätä tekstiä kirjoittaessa on edelleen Liettua ilmeisesti järjestämässä ko. näyttelyä, mutta teimme jo aikasemmin päätöksen ettemme lähde. Mikä on ehdottomasti oikea päätös, vaikka harmittaa kovasti. Ennen syksyä en kyllä uskalla miettiä mitään reissuja. 

Olin kerennyt ilmoittamaan Islan kolmeen Suomen vuoden 2020 näyttelyyn. Yksi peruttiin kokonaan ja kaksi siirrettiin syksyyn. Toivottavasti tilanne paranee pian ja pääsisi kehiin taas! Tätä odotellessa ulkoilemme ja treenailemme pientä kivaa kotosalla, kuten NoseWorkiä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti