tiistai 29. tammikuuta 2019

2019 näyttelyt korkattu

Karautettiin vuoden ensimmäiseen näyttelyyn Turkkuseen 20.1.19. Aamulla Showlinkin sovelluksen kautta pystyin jo koirien nimien perusteella sanomaan, että mennään ostamaan lakua ja pitämään hauskaa. Kovaa valio mimmiä taas vastassa, puhumattakaan muiden luokkien koirista :) 

Lastattiin auto täyteen ja road trip alkakoon. Tämä reissu oli myös ensimmäinen oikea kunnon pidempi testi Zylkene-valmisteelle (ei varoaikaa). Aikaisemmin matkat on ollut huomattavasti lyhyempiä. Jossain vaiheessa Isla välillä nousikin ylös, mikä ei ole koskaan ollut hyvä merkki, tai katseli istuen suoraan ulos eteenpäin ja jos en väärin kuullut, niin pientä maiskutusta oli. Tästä huolimatta pääsimme perille ilman pahoinvointia ja kotimatkallakin oli vain pienen aikaa pienen pieni kuola parta. Eli todella mahtavaa! Zylke on hyvä ja toimiva sekä vieläpä doping vapaa! Juuri tätä ollaan etsitty pitkään!

Tällä kertaa kehät sijaitsi A-hallissa ja ihanasti oli kyllä tilaa. Yleensä meinaa olla kuin sillit purkissa ahtaasti kaikki. Oltiin taas sen verran hyvissä ajoin liikenteessä, että jokunen tunti jouduttiin odottamaan narttujen vuoroa. Tuomari oli vielä hienosti aikataulussa. Valioluokan narttuja oli kaiken kaikkiaan 5 ja Isla oli ERI4. Vaikka ei voitu isoon ryhmiin jäädä, jos sikseen olisi tullut, kasvattaja halusi Islan kasvattajaryhmään mukaan. Kasvattaja olikin kolmesta ryhmästä mahtavasti ROP-kasvattaja ja Islan siskopuoli oli ROP. Hieno ja mukava päivä, vaikka omalta osin kotiin tuotiin vain lakua ja tarjouksesta BC ruokaa seniorille ;) 

Seuraavia näytelmiä saadaankin odottaa parisen kuukautta, maaliskuussa suunnataan Lahteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti