maanantai 6. joulukuuta 2021

Hilla treenaa

Hillan kanssa ollaan nyt käyty muutamissa mätsäreissä lähinnä Epun cheeleaderinä. Vallitsevan tilanteen vuoksi ei pääse tai ei mielellään päästetä turisteja, niin mikäs siinä kuin omaakin koiraa kehään, niin pääsee tsemppaamaan Eppua :D 

Toki Hillakin hyötyy tilanteesta. Vaikka Hilla on aina ollut reipas ja rohkea, niin yllätykseksi Hilla menikin vähän jumiin hälinässä. Ensimmäisessä mätsärissä Hilla jopa väisti tuomaria. Vielä näkyy jännitys kuitenkin ruoka/herkkupuolella. Omassa suojaisessa kevarissa ruokakin maistuu, mutta ei oikein ulkopuolella. Kuitenkin on erittäin kiinnostunut kavereista ja leikkii kun leikittää. Jännityksen kanssa ollaan siis edistytty suotuiseen suuntaan, ja treenejä jatkekaan niin mätsäreissä ja ihan vaikka käymällä kauppakeskuksissa. 

Lisäsin Hillallekin nyt mätsäri tuloksia varten sivut, jonne kerään osan muistoksi -> *klik*. Päälaji toki tulee olemaan Rally, jos Hilla siitä oikein kunnolla innostuu ja treenit tuottaa tulosta. Ohjatut treenit aloitamme tammikuussa jos vaan tilanne tämän sallii.

Alla oleva kuva on tältä päivältä Hyvinkäältä, jossa Hilla oli pa SIN3. 

Noin viikko sitten Lohjalla Hilla oli upeasti PUN1 ja ylsi BIS-kehässä ns. viidenneksi. Tuossa vaiheessa Hilla otti kovat kierrokset taputuksista ja siitä lähti homma leviämään. Ei kelvannut namit ei mitkään. Siinä vaiheessa oli oikeutettua pudottaa meidät karkeloista pois.  Harmittaa toki, mutta ei tällä treenimäärällä voi vaatia paljon. Pikkuhiljaa onnistumisien kautta eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti